Υετίων: «Μας το χρωστούσε η ιστορία»

Gazzetta team
Υετίων: «Μας το χρωστούσε η ιστορία»

bet365

Ο Στέλιος Υετίων, όπως και ΠΑΟΚ, μετείχε για πρώτη φορά σε τελικό και όπως αποδείχθηκε ήταν και τυχερή. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά προσέθεσε το όνομά του στη λίστα όσων έχουν πανηγυρίσει Κύπελλο, σχολιάζοντας: «Μας το χρωστούσε η ιστορία».

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και το πάθος που επέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για μια ώρα, παρότι η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει, ο Στέλιος Υετίων είπε μετά το τέλος του ματς: «Ο νικητής κρίθηκε στα «θέλω» που είχαμε. Το θέλαμε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το Κύπελλο. Φάνηκε στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά και όταν βγάλαμε την αυτοσυγκέντρωση και το πάθος μας στο παιχνίδι όλα πήραν τον δρόμο τους. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα με καταπληκτικά παιδιά, που αμφισβητήθηκαν. Νομίζω ότι η ιστορία χρωστούσε στον ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο. Μάθαμε να δουλεύουμε με προβλήματα, γιατί αγαπάμε πολύ το χάντμπολ. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε με λίγα, το χάντμπολ μας φτιάχνει».

Ηλίας Σεβαστίδης: «Σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση με τόσους οπαδούς γύρω μας το μυαλό μας ήταν μόνο στη νίκη. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη και μας έκανε να νιώσουμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Αν συγκρίνουμε τον τελικό με αυτά που έγιναν στη Λαμία, το σημερινό παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, αν και θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτοβολίδες. Ελπίζω στο μέλλον τέτοιοι αγώνες να είναι μια πραγματική γιορτή».

Κουλούρης: «Χάσαμε δίκαια»

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχθηκε από το στρατόπεδο της ΑΕΚ ο Ευγένιος Κουλούρης, ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του τελικού: «Ξέραμε ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, που αυτή τη φορά δεν ήταν υπέρ μας. Χάσαμε κάποια γκολ, που θα έπρεπε να βάλουμε σε κρίσιμα σημεία, βγάλαμε κάποιες κακές άμυνες, υστερήσαμε και χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Σημασία σε έναν τελικό έχει η ψυχή, το πάθος, η τύχη, τα οποία σήμερα τα είχε σε μεγαλύτερο βαθμό ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι, με κάποιες εξαιρέσεις, σήμερα κέρδισε το χάντμπολ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της Ένωσης Γιάννη Αρβανίτη: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να κάνει το παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος από εμάς στο τέλος. Πιθανότατα να πιεστήκαμε και από την παρουσία του κόσμου μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα