Το πρακτορείο του Άντονι Τζόσουα υπέγραψε την Κλόε Κέλι

Το πρακτορείο του Άντονι Τζόσουα υπέγραψε την Κλόε Κέλι

Μαριλένα Καλόπλαστου

Η ηρωίδα της εθνικής Αγγλίας γυναικών στο Euro 2022, Κλόε Κέλι, εντάχθηκε στο 258 Management, το πρακτορείο ταλέντων του Άντονι Τζόσουα, η πρώτη συνεργασία του με γυναίκα ποδοσφαιρίστρια.

Το agency του παιδιού θαύματος της παγκόσμιας πυγμαχίας Άντονι Τζόσουα υπέγραψε την Αγγλίδα διεθνή Κλόε Κέλι που χάρισε στις Lionesses το ευρωπαϊκό στη διοργάνωση του 2022.

Δουλεύοντας μαζί με την Panthera Sports, το πρακτορείο είναι αφοσιωμένο στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων καριέρας της Κέλι εκτός γηπέδου, καθώς το ταλέντο και η επιρροή της σταρ της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να αυξάνεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της 258 MGT, Φρέντι Κάνινγκχαμ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Κλόε Κέλι στην οικογένεια του 258. Το εξαιρετικό ταλέντο και η αταλάντευτη αποφασιστικότητα της Κλόε ταιριάζουν απόλυτα με τη δέσμευσή μας να καλλιεργούμε αστέρια στον κόσμο του αθλητισμού. Μαζί με την Panthera είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων».

Μουντιάλ Γυναικών 2023: Το νικητήριο πέναλτι της Κέλι ήταν πιο δυνατό από οποιοδήποτε (!) γκολ της Premier League την περασμένη σεζόν

Από τότε που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο Euro πριν από δύο χρόνια, η Κελι έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ποδοσφαίρου γυναικών...

Αν η March Madness, η Κέιτλιν Κλαρκ και η Έιντζελ Ρις έχουν διδάξει στον κόσμο κάτι, αυτό είναι ότι: οι γυναίκες αθλήτριες συγκεντρώνουν πλέον το ίδιο επίπεδο σούπερ σταρ με τους άνδρες συναδέλφους τους. Από τον Λεμπρόν Τζέιμς μέχρι τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Άπαντες μιλούσαν για το μπάσκετ γυναικών.

Ο γυναικείος αθλητισμός δεν ήρθε μόνο για να μείνει, ήρθε για να αναστατώσει και να δημιουργήσει μακροχρόνιες πολιτιστικές και κοινωνικές αλλαγές.

Με τη σωστή κάλυψη, επένδυση και ευκαιρίες, στιγμές όπως η υπογραφή της Κλόε Κέλι στην 258 MGT δεν χρειάζεται να είναι σπάνιες αλλά ο κανόνας.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]