Aprilia: Παρουσίασε στο Όστιν επετειακές εκδόσεις για RSV4 και Tuono

Κώστας Παστρίμας
Aprilia: Παρουσίασε στο Όστιν επετειακές εκδόσεις για RSV4 και Tuono
Η Aprilia τιμά την πρώτη ιστορική Νίκη της RSV4 παρουσιάζοντας τις ειδικές εκδόσεις SE-09 SBK στο περιθώριο του MotoGP.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του MotoGP στο Όστιν του Τέξας, το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ειδικές εκδόσεις SE-09 SBK της Aprilia, οι οποίες αναβιώνουν την πρώτη νίκη του μοντέλου RSV4 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Η συγκεκριμένη νίκη καταγράφηκε από τον Μαξ Μπιάτζι στην πίστα του Brno το 2009, ξεκινώντας ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό σερί για την Aprilia, το οποίο περιλαμβάνει επτά παγκόσμιους τίτλους, 44 νίκες και 102 βάθρα.

Aprilia
Φωτογραφίες: Aprilia

Η ειδική έκδοση της RSV4 Factory και της Tuono V4 Factory ενσωματώνει διάφορες αναβαθμίσεις, όπως αεραγωγούς φρένων και εμπρός φτερό από ανθρακονήματα, χαρακτηριστικά που τονίζουν την αγωνιστική φύση των μοτοσικλετών. Η αριθμημένη σειρά παραγωγής στην δεξαμενή καυσίμου προσθέτει μια αίσθηση αποκλειστικότητας.

Aprilia
Φωτογραφίες: Aprilia

Οι χρωματισμοί της έκδοσης ακολουθούν την ιστορική εμφάνιση της RSV4 στον αγώνα του Brno, με έναν συνδυασμό μαύρου με κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν στην επάνω μεριά της μοτοσυκλέτας, το πλαίσιο, το ρεζερβουάρ και την ουρά της.

Aprilia
Φωτογραφίες: Aprilia

Η παρουσίαση των μοντέλων έγινε στο πλαίσιο του Grand Prix των ΗΠΑ, όπου οι αναβάτες της Aprilia Racing, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση των μοτοσυκλετών. Αυτή η νέα, συναρπαστική και εμβληματική έκδοση αποτελεί ένα φόρο τιμής στην αγωνιστική κληρονομιά της Aprilia και στην ιστορία της στους αγώνες μοτοσικλέτας.

Aprilia
Φωτογραφίες: Aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!