F1 - Χάρι Μπέντζαμιν: «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Στρολ είναι στην Aston Martin»

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Χάρι Μπέντζαμιν: «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Στρολ είναι στην Aston Martin»
Ο Βρετανός δημοσιογράφος δεν είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Καναδού οδηγού της Aston Martin.

Ο οδηγός της Aston Martin, Λάνς Στρολ διανύει την 8η του σεζόν στην Formula 1. Ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας είναι ο πατέρας του, Λόρενς Στρολ, κάτι το οποίο κάνει πολλούς να πιστεύουν πως είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο 25χρονος αγωνίζεται ακόμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πρόσφατα ο αναλυτής της Formula 1 του BBC, Χάρι Μπέντζαμιν, δήλωσε πως ήρθε η ώρα για την Aston Martin, να πάρει την απόφαση και να «ξεφορτωθεί» τον Καναδό και αντ' αυτού να βάλει τον Γιούκι Τσουνόντα στην θέση του. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Στρολ δεν παίρνει pole position. Δεν γίνεται επίσης να ανέβεις στο βάθρο αν είσαι κακός οδηγός. Αν ήταν άλλος οδηγός δεν θα αγωνιζόταν στην Formula 1 αυτή την στιγμή, με τα αποτελέσματα που φέρνει τα τελευταία χρόνια. Όλοι ξέρουμε γιατί είναι στην Aston Martin: επειδή ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης και διευθύνει την ομάδα. Η Aston Martin πέρυσι έχασε την ευκαιρία να είναι στους πρώτους 3, επειδή είχαν μόνο έναν οδηγό που σκόραρε βαθμούς. Εντάξει, ο Στρολ πήρε λίγους βαθμούς, αλλά ο Αλόνσο για ακόμα μία φορά τους ''κουβάλησε''. Αν η Aston Martin θέλει να γίνει απειλή στην Formula 1, έχει τα λεφτά και τις υποδομές να το κάνει αυτό, απλά χρειάζονται 2ο οδηγό. Θα μου άρεσε ο Γιούκι Τσουνόντα. Σίγουρα δεν είναι οδηγός για πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να σκοράρει παραπάνω βαθμούς από τον Στρολ».

Photo Credits: @adonustikuy

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!