F1 - Σάινθ: «Όταν φτάσουμε να κοντράρουμε τη Red Bull θα είναι πολύ αργά»

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Σάινθ: «Όταν φτάσουμε να κοντράρουμε τη Red Bull θα είναι πολύ αργά»
Ο Ισπανός πιστεύει ότι όταν θα έχουν αναβαθμίσει αρκετά το μονοθέσιό τους μπορεί να είναι πια πολύ αργά για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Κάρλος Σάινθ πιστεύει ότι η Scuderia Ferrari θα μπορέσει να κοντράρει την Red Bull Racing μετά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν της Formula 1. Η ιταλική ομάδα έχει πάρει ήδη μία νίκη με τον Σάινθ, στο εντυπωσιακό Grand Prix Αυστραλίας, όπου έκανε το 1-2 τον περασμένο μήνα. Αν και η Ferrari είχε πολύ καλό ρυθμό, οι πιθανότητες νίκης τους αυξήθηκαν όταν ο Φερστάπεν χρειάστηκε να εγκαταλείψει λόγω βλάβης στα φρένα. Στον ακριβώς επόμενο αγώνα, στο Grand Prix Ιαπωνίας, η Red Bull και ο Ολλανδός επέστρεψαν στις νίκες, ενώ ο Σάινθ τερμάτισε 3η θέση για ακόμα μία φορά. Όπως δήλωσε ο Ισπανός, η Ferrari θα καταφέρει να κοντράρει την Red Bull μέσα στην σεζόν αλλά ίσως τότε να είναι πολύ αργά...

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πιστεύω ότι σίγουρα θα έχει (η Red Bull) ένα πλεονέκτημα στο πρώτο μέρος της χρονιάς, μέχρι να κάνουμε τις αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν να τους κοντράρουμε πιο πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή της χρονιάς όμως μπορεί να είναι πολύ αργά, με το προβάδισμα που μπορεί να έχουν στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε πιο πολλές... Αυστραλίες! Κάτι που δεν βλέπω όμως, καθώς η Red Bull, σαν ομάδα δεν θα κάνει ξανά τέτοιο λάθος».

Photo credits: Ferrari.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!