F1 - Ντάνερ: «Η Ferrari έδιωξε τον λάθος οδηγό»

F1 - Ντάνερ: «Η Ferrari έδιωξε τον λάθος οδηγό»
Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Κρίστιαν Ντάνερ, πιστεύει το εκπληκτικό ξεκίνημα του Σάινθ στη φετινή σεζόν αποκαλύπτει το λάθος της Ferrari.

Ο Λιούις Χάμιλτον διανύει την τελευταία του χρονιά με την Mercedes, καθώς από το 2025 θα αγωνίζεται με την Scuderia Ferrari. Το αγωνιστικό δίδυμο της ιταλικής ομάδας θα είναι ο Χάμιλτον με τον Λεκλέρ, με τον Σάινθ να είναι ο οδηγός ο οποίος θα αποχωρήσει για να «κάνει χώρο» στον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1. Παρ' όλα αυτά, ο Σάινθ έχει μπει με το... δεξί στη φετινή χρονιά, με τον Ισπανό να είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος οδηγός μέχρι στιγμής, έχοντας τερματίσει 3ος,1ος και πάλι 3ος στα τρία Grand Prix που έχει αγωνιστεί σε Μπαχρέιν, Αυστραλία και Ιαπωνία. Από την άλλη ο Χάμιλτον, όπως αναφέρει και ο ίδιος, έχει κάνει κακό ξεκίνημα και ζορίζεται να τερματίσει πάνω από την 7η θέση.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Κρίστιαν Ντάνερ ανέφερε αναλυτικά:

«Ο Σάινθ θα σκέφτεται ότι καταρχάς, η Ferrari υπέγραψε τον λάθος οδηγό για του χρόνου και ότι είναι καλύτερος, καθώς ο Χάμιλτον μένει αρκετά πίσω. Δεύτερον αν ήθελαν τόσο πολύ τον Χάμιλτον, κρατήσαν τον λάθος οδηγό γιατί είναι πιο γρήγορος. Αν ως πρώτος οδηγός (ο Λεκλέρ), χάνει συνέχεια από τον ''απολυμένο'' οδηγό, θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Βάσει αποτελεσμάτων και λόγω την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα paddock, μένουν ερωτηματικά για το αν η Ferrari έκανε καλά τελικά που «έντυσε» στα κόκκινα τον Λιούις Χάμιλτον και που ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Σάινθ.

Photo credits: @fiagirly/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!