Husqvarna: Εγγύηση επί δύο

Κώστας Παστρίμας
Husqvarna: Εγγύηση επί δύο
Δωρεάν διπλασιασμός της εγγύησης από την Husqvarna Motorcycles για επιλεγμένα μοντέλα του 2024.

Η Husqvarna Motorcycles προχωρά σε μια σημαντική κίνηση για τους οπαδούς της μοτοσυκλετιστικής της κουλτούρας, προσφέροντας δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης για τα μοντέλα Norden 901, Norden 901 Expedition και Svartpilen 801. Αυτή η προσφορά επιτρέπει στους κατόχους να διπλασιάσουν τη διάρκεια της αρχικής εργοστασιακής εγγύησης από 24 μήνες σε 48, ενισχύοντας την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία.

Για να ενεργοποιηθεί αυτή η επέκταση, οι κάτοχοι των μοντέλων θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την περιοδική συντήρηση των μοτοσυκλετών τους μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Husqvarna Motorcycles, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Αυτό ισχύει επίσης για τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, τα οποία θα απολαύσουν επίσης 24 μήνες εγγύησης, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που συνδέεται με τη μάρκα.

Husqvarna Norden 901
Φωτογραφίες: Husqvarna

Η επέκταση της εγγύησης δεν απαιτεί περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά των ιδιοκτητών, πέρα από την τακτική συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, και επεκτείνεται αυτόματα κάθε φορά που πραγματοποιείται η συντήρηση. Επιπλέον, η εγγύηση συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα και μπορεί να μεταφερθεί σε νέους ιδιοκτήτες, αυξάνοντας έτσι την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και συχνές ερωτήσεις σχετικά με την επέκταση της εγγύησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Husqvarna Motorcycles, ενώ μπορούν να εντοπίσουν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μέσω του επίσημου ιστοτόπου της εταιρείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!