Hyundai i30: Οι αλλαγές στο ανανεωμένο μοντέλο

Hyundai i30: Οι αλλαγές στο ανανεωμένο μοντέλο

Hyundai i30: Οι αλλαγές στο ανανεωμένο μοντέλο
Η παραγωγή του μοντέλου της Hyundai θα αρχίσει τον Απρίλιο στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Τσεχία.

Σε ένα σχεδιαστικό αλλά και τεχνολογικό φρεσκάρισμα του i30 προχώρησε η Hyundai. Η οικογένεια του μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου περιλαμβάνει τα αμαξώματα hatchback, fastback και Wagon, αλλά και τη σπορ έκδοση N Line. Το ανανεωμένο i30 θα αρχίσει να κατασκευάζεται τον Απρίλιο στο εργοστάσιο του Νοσοβίτσε, στην Τσεχία.

Οι εξωτερικές επεμβάσεις είναι περιορισμένες σε σημεία όπως το μοτίβο στη γρίλια και τα ένθετα στον εμπρός προφυλακτήρα. Το i30 θα είναι διαθέσιμο σε 12 χρώματα αμαξώματος, εκ των οποίων τα 7 είναι νέα. Στο εσωτερικό υπάρχουν περισσότερες επιλογές στις επενδύσεις, αυξάνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι επιλογές στα καθίσματα είναι ύφασμα, ύφασμα και δέρμα, δέρμα, σουέντ και δέρμα. Η καμπίνα στην έκδοση N Line αποπνέει σπορ αίσθηση χάρη στις επενδύσεις, τις κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές. Η συγκεκριμένα έκδοση διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών.

Hyundai i30

Πλέον όλοι οι κατασκευαστές δίνουν μεγάλη σημασία στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και η Hyundai δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Στάνταρ είναι η οθόνη LCD 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, οι τρεις θύρες φόρτισης USB-C, οι ανανεώσεις των χαρτών μέσω Over-the-Air (OTA). Προαιρετικός είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών.

Στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου i30 βρίσκεται η πλήρης λίστα συστημάτων ασφαλείας Hyundai Smart Sense. Για παράδειγμα, το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) ανιχνεύει οχήματα στο εμπρός μέρος και αποφεύγει τη σύγκρουση. Στον αυτοκινητόδρομο το Lane Following Assist (LFA) διατηρεί το i30 στην λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ το Intelligent Speed Limit Assist (ISLA) ειδοποιεί τον οδηγό όταν ξεπερνά το όριο ταχύτητας. Προαιρετικά διατίθεται η λειτουργία Junction Turning, που προειδοποιεί στις αριστερές στροφές σε διασταυρώσεις.

Η γκάμα του i30 περιλαμβάνει κινητήρες με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, που ενισχύει την απόδοση και περιορίζει κατανάλωση-ρύπους.

Hyundai i30

Photo Credits: Hyundai Europe

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!