Aprilia: Tο Φεστιβάλ All Stars επιστρέφει στο Μιζάνο

Κώστας Παστρίμας
Aprilia: Tο Φεστιβάλ All Stars επιστρέφει στο Μιζάνο
Ένας εορτασμός αφιερωμένος στους εραστές της μοτοσικλέτας με διάσημους αναβάτες και μοναδικές δραστηριότητες.

ο πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Aprilia All Stars έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, προσκαλώντας φανατικούς της μοτοσικλέτας και όχι μόνο, σε μια μοναδική ημέρα γεμάτη με θεαματικές μοτοσικλέτες και θρυλικούς πρωταθλητές. Η πίστα του του Μιζάνο θα φιλοξενήσει την εκδήλωση το Σάββατο, 8 Ιουνίου, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία εντελώς δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες.

Aprilia All Stars
Φωτογραφίες: Aprilia

Πρωταγωνιστές στην πίστα θα είναι οι εκπληκτικές Aprilia RS-GP, οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα MotoGP, μαζί με τους αναβάτες της ομάδας Aprilia Racing: Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μάβερικ Βινιάλες, Λορέντσο Σαβαντόρι, Μιγκέλ Ολιβέιρα και Ραούλ Φερνάντεθ. Οι πρωταγωνιστές του MotoGP θα είναι παρόντες όχι μόνο στην πίστα αλλά και μεταξύ των επισκεπτών στο paddock, γιορτάζοντας την Aprilia, που με 297 νίκες είναι η ευρωπαϊκή μάρκα με τις περισσότερες νίκες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα GP μοτοσικλέτας.

Aprilia All Stars
Φωτογραφίες: Aprilia

Μια νέα προσθήκη στη φετινή διοργάνωση είναι η συμμετοχή των Τζάκοπο Τσερούτι και Φραντσέσκο Μοντανάρι, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την επιτυχία τους στην Aprilia Tuareg στον αγώνα Africa Eco Race. Ο Τσερούτι, κυρίαρχος της αφρικανικής κούρσας, και ο Μοντανάρι θα συναντήσουν τους θαυμαστές τους στην γιορταστική και φιλική ατμόσφαιρα του Aprilia All Stars, παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή Aprilia Tuareg, που κυριάρχησε στην έρημο.

Aprilia All Stars
Φωτογραφίες: Aprilia

Το Aprilia All Stars δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ για τους φίλους της μοτοσικλέτας, αλλά μια συνολική εμπειρία για ολόκληρη την οικογένεια. Το paddock θα είναι συνεχώς γεμάτο δραστηριότητες, με φαντασμαγορικά test ride όπου οι ενθουσιώδεις θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες της γκάμας Aprilia στους δρόμους της περιοχής, εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, το Μουσείο Αγώνων, με τις μοτοσικλέτες που έχτισαν τον θρύλο της ιταλικής μάρκας, αποτελεί μία επιβεβλημένη επίσκεψη για κάθε λάτρη της μοτοσικλέτας.

Aprilia All Stars
Φωτογραφίες: Aprilia

Η μουσική του Radio DeeJay θα συνθέσει την ηχητική υπόκρουση της εκδήλωσης, η οποία θα είναι πλούσια σε πρωτοβουλίες, όπως η έκθεση «Aprilia vista dall’Oriente» με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Ιάπωνα φωτογράφου Ακι Κουσούντο, που αφηγείται την ιστορία της δέσμευσης της Aprilia στο πρωτάθλημα MotoGP. Θα υπάρχουν επίσης χώροι για το eSport, shopping αφιερωμένο στα είδη ένδυσης και τα εμπορικά είδη της Aprilia Racing, περιοχές αφιερωμένες στο φαγητό και πολλά άλλα.

Aprilia All Stars
Φωτογραφίες: Aprilia

Με την ανακοίνωση αυτής της επιστροφής, η Aprilia υπόσχεται μια γιορτή υπό το σύνθημα του πάθους και της αγάπης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στην κοινότητα των εραστών της μοτοσικλέτας. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την τεχνολογία, την καινοτομία και το πνεύμα που καθοδηγούν την Aprilia στην πρωτοπορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φωτογραφίες: Aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!