F1 - Χόρνερ: «16 οδηγοί θέλουν απεγνωσμένα μια θέση στη Red Bull»

F1 - Χόρνερ: «16 οδηγοί θέλουν απεγνωσμένα μια θέση στη Red Bull»
Μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση στην αυστριακή ομάδα της Formula 1 από πληθώρα οδηγών σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ.

H φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 είναι κρίσιμη για τη Red Bull Racing, καθώς πρέπει να κάνει σχέδια για το μέλλον. Με δεδομένο πως ο Μαξ Φερστάπεν θα παραμείνει «ταύρος» μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το 2028, η δεύτερη θέση είναι ανοικτή. Το συμβόλαιο του Σέρχιο Πέρεζ ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024 και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ο Μεξικανός θα παραμείνει στην ομάδα του Μίλτον Κινς. Οι μνηστήρες είναι πολλοί, καθώς τα συμβόλαια αρκετών οδηγών τελειώνουν στο τέλος της χρονιάς.

Οδηγός F1

Με τη Silly Season να έχει ήδη ξεκινήσει, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, μίλησε για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οδηγοί της Formula 1 για τη θέση του Πέρεζ.

«Έχουμε ένα φανταστικό μονοθέσιο. Έχω γύρω στους 16 οδηγούς που θέλουν απεγνωσμένα να βρεθούν στο δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull το 2025. Στην pole position αυτή τη στιγμή είναι ο Πέρεζ. Η θέση είναι δική του για να τη χάσει», ανέφερε ο Βρετανός.

Οι εσωτερικές εξελίξεις στη Red Bull Racing και οι κόντρες κορυφαίων στελεχών της φαίνεται πως δεν εμποδίζουν τον Χόρνερ από το να κάνει δηλώσεις εντυπώσεων.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!