Volkswagen: Τα νέα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer (vid)

Volkswagen: Τα νέα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer (vid)

Κώστας Παστρίμας
Volkswagen: Τα νέα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer (vid)
Επέκταση της ηλεκτρικής γκάμας της Volkswagen με την προσθήκη δύο νέων σπορ GΤX μοντέλων.

Η Volkswagen ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μοντέλων στην ηλεκτρική σειρά GTX, το ID.3 GTX και το ID.7 GTX Tourer, με τα οποία επιχειρεί να ενισχύσει την παρουσία της στον τομέα των σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν εξειδικευμένο εξωτερικό σχεδιασμό, με ξεχωριστές φωτεινές υπογραφές μπροστά και πίσω, σπορ λεπτομέρειες στο εσωτερικό και ισχυρές επιδόσεις κινητήρων. Από το 2021, τα σπορ μοντέλα της σειράς ID. που φέρουν την επωνυμία GTX ενσαρκώνοουν τη δυναμική παράδοση των μοντέλων GTI, GTD και GTE της εταιρείας.

VW ID.3
Φωτογραφίες: Volkswagen

Η επιτυχία της σειράς GTX αναδεικνύεται από την προτίμηση των πελατών, καθώς ένα στα πέντε νέα οχήματα ID.4 και ID.5 στην Ευρώπη είναι μοντέλο GTX. Η Volkswagen συνεχίζει αυτή την τάση προσφέροντας την ίδια δυναμική οδήγηση στα νέα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer, κάθε ένα με τη δική του τεχνική διαμόρφωση.

Το ID.3 GTX, διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, υιοθετεί την πίσω κίνηση, με το ID.3 GTX Performance να αποτελεί την κορυφαία έκδοση. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται από την άμεση και ισχυρή απόδοση της ηλεκτρικής ισχύος, ενσαρκώνοντας την ηλεκτρική αντίστοιχη προσέγγιση του Golf GTI Clubsport. Με στοιχεία όπως οι μπροστινοί προφυλακτήρες και τα νέα φώτα ημέρας και οι 20 ιντσών ζάντες Skagen, το ID.3 GTX διακρίνεται εύκολα από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

VW ID.3
Φωτογραφίες: Volkswagen

Από την άλλη πλευρά, το ID.7 GTX Tourer, που κυκλοφορεί ως το πιο ισχυρό μοντέλο στη σειρά, διαθέτει διπλό κινητήρα και σύστημα κίνησης όλων των τροχών. Το μοντέλο συνδυάζει την ευρυχωρία ενός μεγάλου στέισον με τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου, προσφέροντας άμεση ισχύ και ροπή. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ξεχωριστές φωτεινές υπογραφές και ειδικές ζάντες 20 ιντσών, ενώ το εσωτερικό ενισχύεται με θερμαινόμενα καθίσματα με εξατομικευμένες λεπτομέρειες GTX.

VW ID.7
Φωτογραφίες: Volkswagen

Με αυτές τις προσθήκες, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, η Volkswagen επιδιώκει να εμπλουτίσει περαιτέρω την προσφορά της στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας, παρέχοντας στους πελάτες οχήματα με ισχυρές επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα.

Φωτογραφίες: Volkswagen

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!