Η δραματική επιχείρηση διάσωσης τριών κοριτσιών από φλεγόμενο αυτοκίνητο (vid)

Newsroom
Η δραματική επιχείρηση διάσωσης τριών κοριτσιών από φλεγόμενο αυτοκίνητο (vid)
Οι body cams των αστυνομικών στο Λος Άντζελες κατέγραψαν τις αγωνιώδεις προσπάθειές τους να απεγκλωβίσουν τις τρεις επιβάτιδες του αυτοκινήτου.

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη πρόσφατα στη συνοικία Ενσίνο του Λος Άντζελες. Ένα Toyota Camry δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχοι της αστυνομίας και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Λίγο αργότερα, συνέπεια της υψηλής ταχύτητας αλλά και του βρεγμένου οδοστρώματος, έπεσε πάνω σε κολόνα.

Αμέσως ο χώρος του κινητήρα έπιασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και στο εσωτερικό του οχήματος. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν με τα γκλομπ να σπάσουν τα παράθυρα για να απομακρύνουν τους επιβάτες.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα από τις κάμερες πάνω στις στολές τους, έπρεπε να σκίσουν τους πλευρικούς αερόσακους, οι οποίοι είχαν ανοίξει λόγω της πρόσκρουσης στην κολόνα. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την οδηγό - μόλις 14 ετών - και τη συνοδηγό, 18 ετών. Δυστυχώς όμως μία έφηβη 16 ετών που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, και το σώμα της είχε σφηνώσει κάτω από το κάθισμα του οδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο.

Photo Credits: RMG News

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!