F1- Χάμιλτον: Και όμως οδηγεί εδώ και χρόνια... Ferrari (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
F1- Χάμιλτον: Και όμως οδηγεί εδώ και χρόνια... Ferrari (vid)
O επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 έχει αδυναμία στα supercars και η συλλογή του είναι εντυπωσιακή.

Από το πρώτο Grand Prix της σεζόν 2025, ο Λιούις Χάμιλτον θα φοράει την κόκκινη φόρμα της Scuderia Ferrari και θα διεκδικεί νίκες με το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας. Η σπουδαιότερη μετεγγραφή των τελευταίων δεκαετιών ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, βάζοντας τέλος στη σπουδαία περίοδο του Βρετανού με την Mercedes-AMG F1.

Οι προσπάθειες της Ferrari να πείσει τον Χάμιλτον να ντυθεί στα «κόκκινα» κρατούσαν εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται πως τώρα ήταν η στιγμή που ο επτάκις πρωταθλητής έκρινε ως κατάλληλη. Ο Χάμιλτον έχει αδυναμία στα αυτοκίνητα παραγωγής της μάρκας από το Μαρανέλο, κάτι που αποδεικνύει η συλλογή του από εξωτικά supercars.

Αρκετά από αυτά είναι μοντέλα της Ferrari. Ορισμένα από αυτά μπορεί να τα αποκτήσει όποιος έχει υψηλές τραπεζικές καταθέσεις, όπως η 599 Aperta. Άλλα όμως – όπως η υβριδική LaFerrari Aperta των 963 ίππων – χρειάζεται την έγκριση της εταιρείας για να μπεις στη γραμμή αναμονής. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοκίνητο, καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 210.

Η συμφωνία Ferrari – Χάμιλτον απέφερε άμεσα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στην ιταλική εταιρεία, μέσω της ανόδου της στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου. Όπως συνέβη με την περίοδο που οδηγεί για την Mercedes, έτσι και στη Ferrari αναμένεται να πάρει μέρος σε προωθητικές εκδηλώσεις και βίντεο για τα αυτοκίνητα παραγωγής της μάρκας.

Photo Credits: Lewis Hamilton / instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!