Lancia Ypsilon: Σας αρέσει το νέο μοντέλο; (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Lancia Ypsilon: Σας αρέσει το νέο μοντέλο; (vid)
Η νέα γενιά του ιταλικού σουπερμίνι, στην ηλεκτρική εκδοχή, «πιάστηκε» κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το προωθητικό βίντεο.

Στο Μιλάνο - όπου θα παρουσιαστεί επίσημα τον Φεβρουάριο - έγινε η αποκάλυψη της νέας Lancia Ypsilon. Το ηλεκτρικό σουπερμίνι «συνελήφθη» - και μάλιστα χωρίς να φέρει ίχνος καμουφλάζ - κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το προωθητικό βίντεο.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η φωτεινή υπογραφή στο εμπρός μέρος, ενώ πίσω τα στρογγυλά φωτιστικά LED σώματα, στο κέντρο των οποίων υπάρχει το γράμμα «Υ». Το λανσάρισμα της νέας Ypsilon – η οποία θα είναι διαθέσιμη σε επτά ευρωπαϊκές χώρες – θα γίνει με την εικονιζόμενη αμιγώς ηλεκτρική και συλλεκτική έκδοση Cassina Limited Edition. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.906 αντίτυπα, αριθμός που συμβολίζει το έτος ίδρυσης της Lancia.

Η ηλεκτρική Ypsilon βασίζεται σε πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis και μοιράζεται ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία με μοντέλα όπως το Peugeot e-208 και το Opel Corsa-e. Διαθέσιμη στην Ευρώπη θα είναι και η υβριδική έκδοση της Ypsilon.

Lancia Ypsilon

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!