Australian Open: Ο Τσιτσιπάς δεν θα μετακινείται με το αγαπημένο του Tesla

Newsroom
Australian Open: Ο Τσιτσιπάς δεν θα μετακινείται με το αγαπημένο του Tesla
Υπάρχει επίσημος συνεργάτης των διοργανωτών που προσφέρει τα αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις των παικτών.

Η ώρα του Australian Open έφθασε (14-28 Ιανουαρίου) και οι Μαρία Σάκκαρη - Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνονται στην μάχη του πρώτου Grand Slam της χρονιάς. Η Kia είναι για μία ακόμα ένας από τους βασικούς συνεργάτες των διοργανωτών. Η κορεάτικη εταιρεία προμηθεύει 130 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 25 είναι αμιγώς ηλεκτρικά (EV9 και EV6).

Η Kia διοργανώνει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες για τους φίλους της μάρκας, που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της για την ηλεκτροκίνηση και σηματοδοτούν την εικοσαετή συνεργασία της με τον πρεσβευτή της, Ράφα Ναδάλ.

Στους υπεύθυνους του τουρνουά Grand Slam παραδόθηκε ο στόλος 130 οχημάτων: 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Τα αυτοκίνητα θα παρέχουν στους παίκτες, τους διαιτητές αγώνων και τους VIPS, ασφαλή και άνετη μεταφορά γύρω από τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν, Έτσι ο Στέφανος δεν θα μπορεί να οδηγεί το αγαπημένο του Tesla, αλλά θα μετακινείται με κάποιο από τα μοντέλα της Kia.

Kia
Φωτογραφία: Kia Motors.

Οι πρωτοβουλίες της Kia στο AO24 θα περιλαμβάνουν εκθέσεις μοντέλων για το EV9 και το πρωτότυπο EV5. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Ocean Matte Blue EV9 θα τοποθετηθεί δίπλα σε μια τεράστια οθόνη, μαζί με δύο επιπλέον μοντέλα EV9 στα οποία μπορούν να περιηγηθούν οι επισκέπτες. Η Kia θα προσφέρει στα μέλη του Uber one δωρεάν συνοδήγηση μέσα από ένα στόλο 30 ηλεκτρικών οχημάτων, που θα διαθέτει συνδυασμό μοντέλων EV6 και EV9.

Photo Credits: Στέφανος Τσιτσιπάς/instagram

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!