Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ypsilon δεν έγιναν όπως θα περίμενε η Lancia

Κώστας Μπιτσικώκος
Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ypsilon δεν έγιναν όπως θα περίμενε η Lancia
To πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της ιταλικής μάρκας βρέθηκε να επιπλέει σε κανάλι, λίγη ώρα αφότου άγνωστος το έκλεψε από κοντινό εργοστάσιο.

Μάρτυρες ενός σπάνιου περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι της κωμόπολης Μοντμπεγιάρ, στη δυτική Γαλλία. Από τα νερά ενός καναλιού ξεπρόβαλε η οροφή ενός λευκού αυτοκινήτου, το οποίο είχε πέσει στο ποτάμι. Όταν η πυροσβεστική έβγαλε – με τη βοήθεια γερανού – το αυτοκίνητο, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τη νέα Lancia Ypsilon, η οποία δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Est Republicain, το αυτοκίνητο εκλάπη από το κοντινό εργοστάσιο του Ομίλου Stellantis, στην πόλη Σοσό. Για άγνωστη αιτία βρέθηκε στο ποτάμι, ενώ δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος μέσα σε αυτό ή κοντά του. Πάντως η αστυνομία ερευνά αν το όχημα χρησιμοποιήθηκε σε κάποια παράνομη πράξη.

Lancia
Φωτογραφία: Est Republicain/Lionel Vadam

Από τις φωτογραφίες αποκαλύπτονται σχεδιαστικές λεπτομέρειες της νέας ηλεκτρικής Lancia Ypsilon, όπως τα πίσω φωτιστικά σώματα που προέρχονται από το πρωτότυπο Pu+Ra, η coupe σιλουέτα και το σήμα της ιταλικής μάρκας στην πίσω κολώνα.

Δείτε ακόμα: Επιστρέφει η Lancia Delta το 2028

Οι πωλήσεις της νέας Ypsilon θα αρχίσουν με την συλλεκτική έκδοση Edizione Limitata Cassina, η οποία θα αποκαλυφθεί το Φεβρουάριο στο Μιλάνο και θα κατασκευαστεί σε 1.906 αντίτυπα. Πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο θα κάνει χρήση της τεχνολογίας που έχει αναπτύξει ο όμιλος Stellantis

Δείτε εδώ ποια θα είναι τα επόμενα μοντέλα της Lancia.

Photo Credits: Est Republicain/Lionel Vadam

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!