Μπέκαμ: Στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου του Κατάρ (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Μπέκαμ: Στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου του Κατάρ (vid)
Ο πρώην άσος των γηπέδων ήταν καλεσμένος των διοργανωτών της έκθεσης, η οποία φιλοξενείται στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Ντόχα.

Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του χώρου του αυτοκινήτου βρίσκεται αυτές τις ημέρες το Κατάρ. Αφενός φιλοξενεί το Grand Prix της Formula 1, αφετέρου την έκθεση αυτοκινήτου GIMS (7-14 Οκτωβρίου). Τα αρχικά παραπέμπουν στη Geneva International Motor Show, η οποία όμως δεν έχει διεξαχθεί την τελευταία τετραετία στην πόλη της Ελβετίας, λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Στα περίπτερα του GIMS Κατάρ - που φιλοξενείται στο εκθεσιακό και συνεδριακό συνέδριο της Ντόχα - φιλοξενούνται περισσότερες από 30 διεθνείς μάρκες αυτοκινήτων, οι οποίες παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους. Θέλοντας να δώσουν περισσότερη αίγλη στην έκθεση, οι διοργανωτές προσκάλεσαν στα εγκαίνια τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

O πρώην άσος των γηπέδων και νυν Πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, είναι πρεσβευτής της ιταλικής μάρκας Maserati, ενώ επισκέπτεται συχνά αγώνες της Formula 1, όπως στο Κατάρ το 2021. Περιμένουμε άρα να τον δούμε στα paddock και στο φετινό Grand Prix.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!