Έκθεση Αυτοκινήτου 2023: Το ηλεκτρικό Megane και η υπόλοιπη γκάμα της Renault

Έκθεση Αυτοκινήτου 2023: Το ηλεκτρικό Megane και η υπόλοιπη γκάμα της Renault

Newsroom
Έκθεση Αυτοκινήτου 2023: Το ηλεκτρικό Megane και η υπόλοιπη γκάμα της Renault
H Renault δίνει δυναμικό «παρών» στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, με το νέο Megane E-Tech Electric να ξεχωρίζει στο περίπτερό της.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023» αποτελεί το επίκεντρο του χώρου του αυτοκινήτου αυτές τις μέρες. Στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) εκτίθενται δεκάδες νέα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία και αρκετά SUV.

Η έκθεση - της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το Gazzetta - είναι ανοικτή Δευτέρα-Παρασκευή από τις 3 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

H Renault δίνει δυναμικό «παρών» με το νέο Megane E-Tech Electric να ξεχωρίζει. Το δημοφιλές μοντέλο σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα εποχή για την γαλλική μάρκα, τόσο με τη σχεδίαση όσο και με την τεχνολογία του.

Renault Megane E-Tech Electric

Το Megane είναι πλέον crossover και αποκλειστικά ηλεκτρικό. Βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV, έχει μήκος 4,21 μέτρα και στην Ελλάδα έρχεται στην ισχυρή έκδοση με ηλεκτροκινητήρα 220 ίππων, ο οποίος λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία 60 kWh, με την μέγιστη αυτονομία να φθάνει τα 450 χλμ.

Renault EV

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά το B-SUV Captur, το coupe SUV Arkana, αλλά και το νέο Austral, το υβριδικό C-SUV. Στο περίπτερο της Dacia ξεχωρίζει το Spring, το αστικό crossover μηδενικών ρύπων. Στην Ελλάδα διατίθεται στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον νέο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων και 113 Nm ροπής. Η αυτονομία είναι 220 χλμ. σε μεικτό κύκλο και 310 χλμ. στην πόλη (WLTP), χάρη στην μπαταρία 26,8 kWh.

Dacia Spring

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!