LIVE TV: Ο δεύτερος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Ο δεύτερος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3
Δείτε τις μάχες του Έλληνα οδηγού στον 30λεπτο αγώνα στην εντυπωσιακή πίστα του Ζάντβορτ.

Λίγες ώρες μετά το βάπτισμα του πυρός στο νεοσύστατο θεσμό του Formula Eurocup-3, ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης ρίχνεται ξανά στη μάχη!

Στις 17.10 ώρα Ελλάδας ξεκινά ο δεύτερος αγώνας του Ζάντβορτ, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της σεζόν και πρώτου στο πρόγραμμα του Έλληνα οδηγού.

Ο 18χρονος ήταν δωδέκατος στον πρώτο αγώνα που έγινε νωρίς το πρωί στην ανακαινισμένη, ελέω Formula 1, πίστα. Εκ των υστέρων, δέχθηκε χρονική ποινή που τον έριξε 14ο.
Στις κατατακτήριες δοκιμές που μεσολάβησαν ο καιρός βελτιώθηκε, ο Τζώρτζης βρίσκει όλο και περισσότερη ταχύτητα μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή και θα παραταχθεί στην 16η θέση του grid.

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη

Τα κόκκινα φώτα στην Ολλανδική πίστα σβήνουν στις 17.10 ώρα Ελλάδας. Λίγα λεπτά νωρίτερα θα ξεκινήσει η LIVE κάλυψη και μπορείτε να δείτε τον αγώνα του Έλληνα οδηγού, πατώντας play στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το Eurocup-3

Πρόκειται ένα πρωτάθλημα που απευθύνεται σε «αποφοίτους» της F4 και αποτελεί προθάλαμο για τη Formula 3. Έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα καθώς περιλαμβάνει αγώνες σε 5 διαφορετικές χώρες, σε πίστες γνωστές από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. Όσο για το grid, εκεί συναντάμε 18 ταλέντα από κάθε άκρη του πλανήτη.

Τα αγωνιστικά μονοθέσια παρέχονται και σε αυτό το θεσμό από την Tatuus, ωστόσο έχουν πολύ ισχυρότερους, 4κύλινδρους κινητήρες (Alfa Romeo by Autotecnica Motori). Αυτοί αποδίδουν 270 άλογα, με επιπλέον boost 25 αλόγων με λειτουργία push-to-pass.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!