«Τα αγοράκια δεν φιλιούνται!» (pics)

Γιώργος Καραμάνος
«Τα αγοράκια δεν φιλιούνται!» (pics)

bet365

Οι Μπενίτες και Βουόσο της Αμέρικα πανηγύρισαν με φιλί στο στόμα και η Μεξικανική Ομοσπονδία θα τους τιμωρήσει: «Τι θα πούμε στα παιδιά μας;» αιτιολόγησε...

Το «Αζτέκα» στην Πόλη του Μεξικού ήταν σχεδόν κατάμεστο. Περίπου 90.000 φίλοι της Αμέρικα (χωράει 115.000) πήγαν να δουν την αγαπημένη τους Κλαμπ που υποδεχόταν την Πουέμπλα. Το ματς ήταν πολύ δύσκολο και οι γηπεδούχοι τα έδιναν όλα για τη νίκη που θα τους έφερνε στη 2η θέση της Κλαουσούρα. Το σκορ ήταν 2-2 όταν ο Κριστιάν Μπενίτες ευστόχησε σε πέναλτι και έτρεξε στην αγκαλιά του Βισέντε Ματίας Βουόσο.

Απαντες περίμεναν να αγκαλιαστούν, αλλά ο σκόρερ από τον Ισημερινό και ο Αργεντινός- που έχει πολιτογραφηθεί Μεξικανός- συμπαίκτης του έκαναν κάτι πιο παθιασμένο: φιλήθηκαν στο στόμα. Τουλάχιστον ο πρώτος είχε την ευθιξία να βάλει ενδιάμεσα το χέρι του. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι ικανό να αποτρέψει την τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών.

Η Μεξικανική Ομοσπονδία έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Αμέρικα και προανήγγειλε πως θα υπάρξει ποινή για το φιλί στο στόμα. Μάλιστα θα στείλει το ζήτημα και στην CONCACAF (Βορείου και Κεντρικής Αμερικής) και την CONMEBOL (Νοτίου Αμερικής), κάτι που αιτιολόγησε: «Δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζουν τα γκολ με αυτό τον τρόπο. Πρόκειται για την χειρότερη εικόνα που θα μπορούσαν να αντικρίσουν οι νεαρότεροι φίλαθλοι. Τι θα πούμε δηλαδή στα παιδιά μας;»

Σίγουρα πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά...

 

Τελευταία Νέα