Τότεναμ φουλ για Αντριάν

Τότεναμ φουλ για Αντριάν

bet365

Τα Σπιρούνια σκοπεύουν να καταβάλουν στην Ατλέτικο τη ρήτρα (18 εκατ.) για τον Αντριάν. Απομένει το ΟΚ του Ισπανού επιθετικού, στον οποίο οι Λονδρέζοι τριπλασιάζουν τις απολαβές.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει ένα σημαντικό «πακέτο» στη διάθεση του για να ενισχύσει την Τότεναμ και για την επίθεση έχει βρει τον έναν από τους δύο που θεωρεί ότι χρειάζεται η νέα ομάδα του. Πρόκειται για τον Αντριάν Λόπεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα η είδηση που κυκλοφορεί είναι πως οι Λονδρέζοι δεν σκέφτονται καν να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Ροχιμπλάνκος, καθώς θα πληρώσουν απλά τη ρήτρα αποδέσμευσης του και θα τον κάνουν δικό τους.

Αυτή ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ και από τη στιγμή που θα καταβληθεί από τα Σπιρούνια, οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Το ζήτημα λοιπόν στην υπόθεση είναι το τι θα κάνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 24χρονος Ισπανός περιφερειακός επιθετικός επιθυμεί να παραμείνει, αλλά υπό έναν όρο: να αυξηθούν γενναιόδωρα οι απολαβές του. Η Τότεναμ άλλωστε για να τον ξελογιάσει, του προσφέρει τριπλασιασμό του μισθού του και εάν η Ατλέτικο δεν... ανέβει, θα τον χάσει.

 

Τελευταία Νέα