Μπάμπεργκ-Άλμπα στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας!

Gazzetta team
Μπάμπεργκ-Άλμπα στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας!

bet365

Η Μπάμπεργκ επικράτησε της Βόννης με 90-87 στον ημιτελικό κυπέλλου και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου η οποία με τη σειρά της προκρίθηκε σε βάρος της Φρανκφούρτης (105-70).

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην έδρα της Μπάμπεργκ! Ο Κλιφ Αλεξάντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπρόζε αφού τελείωσε το ματς με 21 πόντους έχοντας 7/10 δίποντα, 7/9 βολές και 8 ριμπάουντ. Ο Ταϊρίς Ράις πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 5/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/2 βολές, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Αντίθετα, ο Νίκος Ζήσης ήταν άστοχος και έμεινε το «μηδέν» έχοντας 0/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες.

Στον άλλον ημιτελικό η Άλμπα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Φρανκφούρτη κάτι που φαίνεται από το επιβλητικό 105-70. Έξι παίκτες ήταν «διψήφιοι» με τους Τζίφεϊ και Γκεντράιτις να έχουν από 16 πόντους ο καθένας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα