Συντριβή για Μπάμπεργκ, επιστροφή για Ζήση

Gazzetta team
Συντριβή για Μπάμπεργκ, επιστροφή για Ζήση

bet365

H Μπάμπεργκ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ, αλλά γνώρισε τη συντριβή από την ομώνυμη ομάδα με 92-66.

Ο Νίκος Ζήσης αν και βρέθηκε 22 λεπτά στο παρκέ, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του όσο θα ήθελε και εκείνος και αυτό λόγω του ότι ήταν ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για 15 ημέρες. Παρόλα αυτά πήγε... κόντρα στον χρόνο και επέστρεψε νωρίτερα του αναμενόμενου.

Συγκεκριμένα έμεινε στους 5 πόντους έχοντας 1/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις ήταν ο Γέλοβατς με 14 πόντους, ενώ οι Χάρις και Ράις πρόσθεσαν από 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για τους νικητές, ο Σκοτ Έθερτον πέτυχε 23 πόντους με 9/14 δίποντα και 9 ριμπάουντ. Πλέον η Μπάμπεργκ έχει 4-1 ρεκόρ με αποτέλεσμα να «σπάσει» το αήττητο που κρατούσε μέχρι σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα