All stars concert από τον ΟΠΑΠ

Gazzetta team
All stars concert από τον ΟΠΑΠ

bet365

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα σε ένα μουσικό υπερθέαμα στις 22 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park – Μαζί τους ο Sin Boy, ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων.

O ΟΠΑΠ, έχοντας την ψυχαγωγία των πελατών του στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συναυλιακή έκπληξη της χρονιάς, στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα θα ανέβουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για ένα τρίωρο εκρηκτικό live. Τη συναυλία θα ξεκινήσει ο Sin Boy.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30. Λίγο πριν τις 20:00, μόλις ανάψουν οι προβολείς, ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα μας παρασύρει στο ρυθμό της νέας του μεγάλης επιτυχίας «Έλα στο χορό», η Έλενα Παπαρίζου θα παρατείνει «Καλοκαίρι και πάθος» μέσα από τους μελωδικούς στίχους του ομώνυμου νέου της single, ενώ η Ελένη Φουρέιρα θα μας προκαλέσει σε ένα χορευτικό challenge μέσα από το νέο της hit «Loquita». Την έναρξη αυτού του μοναδικού μουσικοχορευτικού show θα κάνει το viral φαινόμενο της εποχής Sin Boy.

Η συναυλία στηρίζει τους σκοπούς του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking

To Markopoulo Park διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων και η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της Αττικής Οδού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

All stars concert στο Markopoulo Park

Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Προπώληση

Τη συναυλία διοργανώνει η Galaxias Live Productions

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα