Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με «20 και Κάρφωσες»

Gazzetta team
Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με «20 και Κάρφωσες»

bet365

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν αν η ομάδα τους προηγηθεί με 20 πόντους διαφορά ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί.

Η γιορτή του μπάσκετ ξεκινά στην Κίνα. Το πρώτο τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ γίνεται αύριο και από την Κυριακή μπαίνει στη μάχη η Εθνική Ομάδα. Με τον MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της θα κυνηγήσει ένα μετάλλιο, δέκα χρόνια μετά την τελευταία επιτυχία σε μεγάλο τουρνουά, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του 2009 στην Πολωνία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά 32 ομάδες αντί για 24. Έχουν χωριστεί σε 8 ομίλους και οι 2 πρώτες ομάδες προκρίνονται στη δεύτερη φάση. Η Εθνική Ομάδα συμμετέχει στον έκτο όμιλο, με τη Νέα Ζηλανδία, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο.

Η μεγάλη προσφορά του Πάμε Στοίχημα σε όλους τους αγώνες

Στα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, αλλά και σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα η ομάδα τους πάρει διαφορά 20 πόντων, ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί. Η προσφορά ισχύει για την αγορά «Νικητής Αγώνα», για όλα τα στοιχήματα (μονά, συστήματα, παρολί) που παίζονται πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του μετά το τέλος του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Το «20 και Κάρφωσες» αφορά και τα στοιχήματα που τοποθετούνται μέσω των αυτόματων τερματικών μηχανών στοιχηματισμού (SSBTs).

Ειδικά στοιχήματα για MVP, πρώτο σκόρερ, ριμπάουντ, ασίστ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον νικητή, τον νικητή χωρίς τις ΗΠΑ, την κατάκτηση μεταλλίου, την πρόκριση στη δεύτερη φάση, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό, την ευρωπαϊκή χώρα που θα τερματίσει πιο ψηλά στην κατάταξη, τον MVP της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ, τα περισσότερα ριμπάουντ, τις περισσότερες ασίστ.

Για την Εθνική Ομάδα προσφέρονται ειδικά στοιχήματα για τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο σκόρερ χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον πρώτο σε ριμπάουντ, τον μέσο όρο πόντων ανά αγώνα, τον μέσο όρο ριμπάουντ ανά αγώνα, τα head το head της Ελλάδας με ΗΠΑ, Σερβία, Ισπανία, Γαλλία, Αυστραλία, Καναδά, Λιθουανία, Αργεντινή, Ρωσία και Ιταλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα