«Καυτό» τετραήμερο με Champions League, Europa League και Euroleague

Gazzetta team
«Καυτό» τετραήμερο με Champions League, Europa League και Euroleague

bet365

«Ματς Κουπονιού», «Επιστροφή Στοιχήματος» και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για το Champions League στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Πάμε Στοίχημα για την πρόκριση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Final Four

Οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League και του Europa League και οι πρώτες «μάχες» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, για τα playoffs της Euroleague, ξεχωρίζουν σ’ ένα «καυτό» τετραήμερο, από σήμερα έως την Παρασκευή.

Στο Champions League η Μπαρτσελόνα κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ επικράτησαν εντός έδρας της Πόρτο με 2-0 και της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, ενώ ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Άγιαξ με τη Γιουβέντους.

Το ντέρμπι του Champions League Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα διεξαχθεί απόψε (22:00) στο Camp Nou, περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ 0-0 ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Σε όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Σε όλους τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Champions League και του Europa League προσφέρονται από 6 συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα τα ακόλουθα συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Μέσι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1.
  • Ο Σουάρες να σκοράρει και η Μπαρτσελόνα Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και 4-6 γκολ στον αγώνα.
  • Ο Ράσφορντ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-1.
  • Ο Λουκάκου να σκοράρει και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΣΤΑ «ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ» Ο ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Την Τετάρτη (22:15) δίνει το πρώτο του παιχνίδι στα playoffs της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή ο δεύτερος αγώνας, επί ισπανικού εδάφους, πριν η σειρά μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε εντυπωσιακό φίνις στην κανονική περίοδο της Euroleague με 7 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Θα προσπαθήσει να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ για να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια την έδρα του και να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Final Four της Euroleague προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ο πρώτος αγώνας των playoffs της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

 

Τελευταία Νέα