Στην τελική ευθεία με μεγάλα παιχνίδια το Champions League

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία με μεγάλα παιχνίδια το Champions League

bet365

«Ματς Κουπονιού», «Επιστροφή Στοιχήματος» και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τους προημιτελικούς στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Το Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία με τους πρώτους προημιτελικούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια. Σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ-Πόρτο και αύριο τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα, Άγιαξ-Γιουβέντους.

Το μεγάλο ντέρμπι του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα είναι στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμη καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί σε τελικούς Champions League, το 2009 και το 2011. Και στους δύο επικράτησε η Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη φάση των «16» με τη νίκη της 3-1 στη Γαλλία, αφήνοντας εκτός Champions League την Παρί Σεν Ζερμέν

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ 0-0

Σε όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Σε όλα τα ματς προσφέρονται από 6 συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα τα ακόλουθα συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Ράσφορντ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1.
  • Ο Λουκάκου να σκοράρει και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και 4-6 γκολ στον αγώνα.
  • Ο Μέσι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-3.
  • Ο Σουάρες να σκοράρει και η Μπαρτσελόνα Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και Over 11,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΑΠΟΛΙ

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν και οι πρώτοι προημιτελικοί του Europa League. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και για τους τέσσερις αγώνες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από έξι συνδυαστικά στοιχήματα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρσεναλ-Νάπολι, για το οποίο τα έξι συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα είναι τα εξής:

  • Ο Ομπάμεγιανγκ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1.
  • Ο Παπασταθόπουλος να σκοράρει και Over 2,5 γκολ στον αγώνα.
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και 4-6 γκολ στον αγώνα.
  • Ο Μίλικ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2.
  • Ο Μέρτενς να σκοράρει και Over 11,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε όλα τα ματς του Champions League και του Europa League, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα