Ζήσε τη ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία στο Μιλάνο!

Gazzetta team
Ζήσε τη ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία στο Μιλάνο!

bet365

Ετοιμοι για τη ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία της ζωής σας; Ετοιμοι για το ΜΕΓΑΛΟ ραντεβού στο Σαν Σίρο; Ετοιμοι για το ΜΕΓΑΛΟ άλμα; Το Μιλάνο σε περιμένει...

Μια ταξιδιωτική εμπειρία όπως δεν την έχετε ζήσει ποτέ... Στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ιταλίας, παραδομένοι στη μαγική ενέργειά της για τρεις ημέρες. Αν και το Μιλάνο αποτελεί σίγουρα ιδανικό προορισμό για όλους τους λάτρεις του design και της couture, η πρωτεύουσα του Ιταλικού Βορρά κρύβει και μια πόλη που σφύζει από καλλιτεχνική δραστηριότητα. To Μιλάνο έχει να επιδείξει μοναδικής ομορφιάς τοπία, ευκαιρίες για βόλτες και αξιοθέατα και φυσικά επίσκεψη στον... Ναό του ιταλικού ποδοσφαίρου, το Σαν Σίρο!

Πως θα σας φαινόταν να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο ραντεβού όπως αυτό της Ιντερ με την Αταλάντα σε Ground Box, μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο; Ενα αστεράτο ματς σε ένα γήπεδο που καθηλώνει! Το Μιλάνο σε μαγεύει, ένα βιωματικό μέρος για να ζήσεις, να απολαύσεις και να θαυμάσεις τις μεγάλες ιταλικές αξίες: κινητήρες, σχεδιασμό και φαγητό. Οπως το να οδηγήσεις Super Car Simulator στο Garage Italia!

Μια ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία με ένα απίστευτο τριήμερο για δύο άτομα (6 έως 8 Απριλίου) στο Μιλάνο από τη bwin! Κι όμως η απόλαυση στην πρωτεύουσα του Ιταλικού Βορρά έχει και συνέχεια.

Είστε έτοιμοι για το άλμα της ζωής σας; Δεν μπορείτε να το κάνετε εκτός αεροπλάνου; Υπάρχει λύση! Ο μεγαλύτερος προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης στον κόσμο βρίσκεται στο Μιλάνο δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να αψηφήσουν τη βαρύτητα χωρίς να πηδούν έξω από το αεροπλάνο. Είπαμε, άλμα δεν θα κάνετε εκτός αεροπλάνου, αλλά θα ταξιδέψετε σε Business Class και θα μείνετε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων! Στη ΜΕΓΑΛΗ κατηγορία δεν θα είσαι μόνος, θα σε ξεναγήσει ο βετεράνος παίκτης της Ίντερ, Λάμπρος Χούτος, μαγεμένος κι αυτός από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας!

Θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει το αξέχαστο τριήμερο; Κάνε Like στη σελίδα της bwin Greece στο Facebook (bwin Greece), Comment στο post του διαγωνισμού χρησιμοποιώντας το #bwininter και το Σαν Σίρο είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί. Αλμα λοιπόν για το Μιλάνο!

 

Τελευταία Νέα