Θα… σκοντάψει στο Αγρίνιο ο αήττητος ΠΑΟΚ;

Gazzetta team
Θα… σκοντάψει στο Αγρίνιο ο αήττητος ΠΑΟΚ;

bet365

Η Superleague 2018-19 μπαίνει στην τελική της ευθεία!

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, το Σάββατο ο φιλόδοξος Παναιτωλικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και ανίκητο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ!

Αμέτρητες επιλογές για Live στοίχημα στη winmasters.

Οι Αγρινιώτες διανύουν μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αποδίδοντας παράλληλα και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο! Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πήραν μια μεγαλειώδη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 5-0 την προηγούμενη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να ανέβουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κάνουν όνειρα ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον αντίποδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει ακάθεκτος να οδηγεί την κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρομήτου την Κυριακή, παραμένοντας αήττητη για 24 σερί παιχνίδια! Θα καταφέρει να αποδράσει άραγε και από το Αγρίνιο;

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα της winmasters.gr οι online παίκτες έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος στοιχηματικών αγορών για το παιχνίδι του Σαββάτου, έξυπνες επιλογές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, όπως σκορ με πέναλτι, αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, αλλά και μια πλήρη λίστα υποψήφιων σκόρερ!

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Τελευταία Νέα