Θα ανοίξει το σκορ ο Σουάρες στο El Clasico του κυπέλλου;

Gazzetta team
Θα ανοίξει το σκορ ο Σουάρες στο El Clasico του κυπέλλου;

bet365

Πρόωρο … διπλό τελικό έβγαλε η κλήρωση του κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα συγκρουστούν στην ημιτελική φάση. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, στις 22:00, στο Camp Nou και η ρεβάνς θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο Santiago Bernabeu.

Στην πρώτη εφετινή αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 5-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Camp Nou. Πρωταγωνιστής της μεγάλης αυτής νίκης ήταν ο Λουίς Σουάρες. Πέτυχε 3 γκολ, το δεύτερο με πέναλτι, το τρίτο και το τέταρτο.

Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ στα δύο περσινά ντέρμπι πρωταθλήματος, στη νίκη με 0-3 της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και στην ισοπαλία με 2-2 στη Βαρκελώνη.

Θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ και στο El Clasico του κυπέλλου;

Η προσφορά του Pamestoixima.gr για το πρώτο γκολ από τον Λουίς Σουάρες

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Λουίς Σουάρες στο αυριανό ντέρμπι κυπέλλου Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο κύπελλο Γερμανίας είναι νοκ άουτ οι αγώνες της φάσης των «16». Η πρωτοπόρος της Bundesliga Ντόρτμουντ θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο και μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο σημερινό ματς με τη Βέρντερ Βρέμης.

Στη δεύτερη κατηγορία το Αμβούργο βρίσκεται στην πρώτη θέση κι είναι φαβορί για την άνοδο. Θα κυνηγήσει την πρόκριση και στο κύπελλο κόντρα στη Νυρεμβέργη. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για την Ντόρτμουντ και το Αμβούργο.

Νοκ άουτ είναι και τα παιχνίδια της φάσης των «16» του κυπέλλου Γαλλίας. Η Ναντ έχει το προβάδισμα στο εντός έδρας ματς με την Τουλούζ και ο «άσσος» της έχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Σήμερα διεξάγεται και ο αγώνας του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Μπορντό. Και ο «άσσος» της Μαρσέιγ προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr.

 

Τελευταία Νέα