Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Gazzetta team
Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 21 Ιανουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ηγουμενίτσα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ημίχρονο/Τελικό» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και της Ολλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου και την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και με 5 ευρώ κέρδισε 15.194,06 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο Σκορ Πλασέ 6 (σωστή πρόβλεψη των πλασέ σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), σε ιπποδρομία από το Kempton, ένας νικητής από το Μοσχάτο κέρδισε 1.851 ευρώ.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στο Place Accumulator (σωστή πρόβλεψη των πλασέ σε επτά συνεχόμενες ιπποδρομίες), σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής από το Μοσχάτο κέρδισε 2.265 ευρώ. Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε τέσσερις κούρσες), σε ιπποδρομία από το Scottsville, ένας νικητής από την Κύμη κέρδισε 1.647 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα