Μεγάλα φαβορί σε Premier League και Serie A

Gazzetta team
Μεγάλα φαβορί σε Premier League και Serie A

bet365

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τις νίκες των Τότεναμ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Ρόμα

Η τελευταία αγωνιστική του 2018 διεξάγεται στην Premier League και τη Serie A. Πολλά είναι τα μεγάλα φαβορί που είναι πιθανό να κλείσουν τη χρονιά με μία ακόμα επιτυχία. Για πέντε φαβορί, τρία από την Premier League και δύο από τη Serie A το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στην Premier League, η Τότεναμ συνέτριψε με 5-0 τη Μπόρνμουθ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και 1 πάνω από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι φαβορί για τη νίκη στο αυριανό (17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς. Ο «άσος» της Τότεναμ προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Το έβδομο «διπλό» κυνηγάει η Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Τέταρτη στη βαθμολογία είναι η Τσέλσι, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-2 κατά της Γουότφορντ. Θα κυνηγήσει το έβδομο εφετινό «διπλό», στο ματς της Κυριακής (14:00), με την Κρίσταλ Πάλας. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τη νίκη της Τσέλσι.

Την Κυριακή, στις 18:15, θα ξεκινήσει το τελευταίο παιχνίδι του 2018 στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί για την τρίτη σερί νίκη, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της, κόντρα στη Μπόρνμουθ. Και ο «άσος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Από τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι προέρχεται η Ίντερ

Στη Serie A, η Ίντερ με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στις καθυστερήσεις πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τη Νάπολι και την πλησίασε στους 5 βαθμούς. Είναι φαβορί και στο αυριανό (16:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Έμπολι. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για το «διπλό» της Ίντερ.

Στις νίκες επέστρεψε και η Ρόμα. Επικράτησε με 3-1 της Σασουόλο. Βρίσκεται στην έβδομη θέση και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες για να πλησιάσει την τετράδα του Champions League. Έχει το προβάδισμα στο εκτός έδρας ματς με την Πάρμα, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στις 16:00. Και για το «διπλό» της Ρόμα το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

Τελευταία Νέα