Μεγάλα ντέρμπι στο Champions League, κρίσιμα ματς στο Europa League

Gazzetta team
Μεγάλα ντέρμπι στο Champions League, κρίσιμα ματς στο Europa League

bet365

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα, με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, για τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ, Μπέτις-Ολυμπιακός και Τσέλσι-ΠΑΟΚ.

Τo ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ ξεχωρίζει στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια δίνουν την Πέμπτη, στο Europa League, ο Ολυμπιακός με τη Μπέτις και ο ΠΑΟΚ με την Τσέλσι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα, με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, για τα δύο ντέρμπι του Champions League και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Θα σκοράρουν και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ;

Σήμερα, στις 22:00, στο Parc des Princes, θα γίνει το ντέρμπι του 3ου ομίλου του Champions League Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ. Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση γίνεται σε αυτόν τον όμιλο. Η Νάπολι και η Λίβερπουλ έχουν από 6 βαθμούς, η Παρί Σεν Ζερμέν 5 και ο Ερυθρός Αστέρας 4.

Το ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, από το Pamestoixima.gr στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ είναι για να σκοράρουν και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ.

Θα πετύχει το πρώτο γκολ ο Σανάμπρια;

Την Πέμπτη, στις 19:55, στο Benito Villamarin, θα διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι του 6ου ομίλου του Europa League Μπέτις-Ολυμπιακός. Πρωτοπόρος είναι η Μπέτις με 8 βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση η Μίλαν και ο Ολυμπιακός με 7. Ουραγός χωρίς πόντο είναι η Ντουντελάνζ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Μπέτις-Ολυμπιακός ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για το πρώτο γκολ από τον Σανάμπρια.

Την Πέμπτη, στις 22:00, στο Stamford Bridze, θα γίνει το ματς του 12ου ομίλου του Europa League Τσέλσι-ΠΑΟΚ. Προηγείται η Τσέλσι με 12 βαθμούς κι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεύτερη είναι η Βίντι με 6 βαθμούς και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και η Μπάτε Μπορίσοφ με 3.

Το ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Τσέλσι-ΠΑΟΚ είναι για το πρώτο γκολ από τον Μοράτα.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

Τελευταία Νέα