Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή η Εθνική Ομάδα;

Gazzetta team
Θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή η Εθνική Ομάδα;

bet365

To νέο Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για το πρώτο γκολ από τον Μήτρογλου κόντρα στη Φινλανδία και την κατάκτηση του Nations League από το Βέλγιο.

Με νέο προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, στη θέση του Μίκαελ Σκίμπε, η Εθνική Ομάδα θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα. Στο Nations League βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα της με 2-0 από τη Φινλανδία, στο Ελσίνκι, αλλά θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Την Πέμπτη, στις 21:45, αντιμετωπίζει τη Φινλανδία, στο ΟΑΚΑ. Θέλει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και να καλύψει το σκορ 2-0, με το οποίο έχασε στο Ελσίνκι, για το ενδεχόμενο της τελικής ισοβαθμίας τους. Σε μία τέτοια περίπτωση, η πρώτη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Η Εθνική Ομάδα θα χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην Εσθονία, στο ΟΑΚΑ, αλλά και την ήττα της Φινλανδίας, από την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη.

Το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική Ομάδα στο δεύτερο όμιλο της League 3 του Nations League.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τον Κώστα Μήτρογλου, για να πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία. Ο Μήτρογλου ήταν ο σκόρερ της Εθνικής Ομάδας, στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, στη νίκη της με 1-0 κατά της Ουγγαρίας.

Ακόμη μεγαλύτερη απόδοση προσφέρει το Pamestoixima.gr και στο ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση του Nations League από το Βέλγιο.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα