Θα συνεχίσει το σερί και στο Wembley η Λίβερπουλ;

Gazzetta team
Θα συνεχίσει το σερί και στο Wembley η Λίβερπουλ;

bet365

Πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για το αυριανό ντέρμπι της Premier League Τότεναμ-Λίβερπουλ.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν, μετά τη διακοπή τους λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στο Nations League. Στην Premier League κλέβει την παράσταση το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (14:30), στο Wembley.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η Τότεναμ γνώρισε την πρώτη της ήττα με 2-1 από τη Γουότφορντ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Μόνο νίκες έχει η Λίβερπουλ στις 4 πρώτες αγωνιστικές και «συγκατοικεί» στην κορυφή με την Τσέλσι και τη Γουότφορντ. Θα συνεχίσει το σερί και στο Wembley ή θα τη σταματήσει η Τότεναμ;

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για το ντέρμπι της Premier League, πολλές επιλογές με συνδυαστικά και ειδικά στοιχήματα.

ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα έξι συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ είναι τα εξής:

  • Ο Κέιν να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1 και η Τότεναμ Οver 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Ο Άλι να σκοράρει στον αγώνα και η Τότεναμ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και η Τότεναμ Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ο Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2 και η Λίβερπουλ Over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Ο Μανέ να σκοράρει στον αγώνα και η Λίβερπουλ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και η Λίβερπουλ Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ 81-90 και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν στο ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ και σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα