Ντέρμπι στη Serie A, «μάχες» στη Super League

Gazzetta team
Ντέρμπι στη Serie A, «μάχες» στη Super League

bet365

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες Μίλαν-Ρόμα, Παναθηναϊκός-Λαμία, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ντέρμπι Μίλαν-Ρόμα ξεχωρίζει στη Serie A, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δεύτερη αγωνιστική της Super League, με πολλά δυνατά παιχνίδια.

Απόψε, στις 21:30, στο Giuseppe Meatsa, θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα. Η Μίλαν, στο πρώτο της παιχνίδι, στη Serie A, γνώρισε την ήττα 3-2 από τη Νάπολι, στο San Paolo, παρότι προηγήθηκε 2-0. Η Ρόμα κέρδισε, στην πρεμιέρα, 1-0 εκτός έδρας, την Τορίνο. Στη δεύτερη αγωνιστική, βρέθηκε να χάνει 3-1 από την Αταλάντα, στο Olimpico, αλλά ισοφάρισε 3-3, με σκόρερ, του τελευταίου τέρματος, τον Κώστα Μανωλά.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει συνδυαστικό στοίχημα, για το ντέρμπι Μίλαν-Ρόμα, με την ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και τις 2 ομάδες να σκοράρουν στο 2ο ημίχρονο και τα Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Στη Super League, ο Παναθηναϊκός, με το γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Μπουζούκης, κέρδισε 1-0, εκτός έδρας, τη Ξάνθη. Αύριο, στις 19:15, στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται τη Λαμία και σε περίπτωση που κερδίσει, θα «σβήσει» την ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών, με την οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η Λαμία, στην πρεμιέρα, ηττήθηκε 3-0, στο γήπεδό της, από τον Άρη.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Το συνδυαστικό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λαμία είναι με το ακριβές σκορ 2-0, τον Μπουζούκη να σκοράρει στον αγώνα και τα Over 4,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού στον αγώνα.

Την Κυριακή, στις 19:15, στη Νέα Σμύρνη, θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ. Στην πρώτη αγωνιστική, ο Πανιώνιος έφερε ισοπαλία 2-2, εντός έδρας, με τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0, στην Τούμπα, τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει συνδυαστικό στοίχημα, για το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, με τα Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και τις 2 ομάδες να σκοράρουν στο 2ο ημίχρονο και τα Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα.

Την Κυριακή, στις 21:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρεμιέρα, κέρδισε 1-0, εντός έδρας, τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε 2-0, στο ΟΑΚΑ, από την ΑΕΚ.

Το συνδυαστικό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα, για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, είναι με τον Φορτούνη να σκοράρει 1ος στον αγώνα και το ακριβές σκορ 3-0 και τα Over 4,5 κόρνερ του Ολυμπιακού στον αγώνα.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα παιχνίδια Μίλαν-Ρόμα, Παναθηναϊκός-Λαμία, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το λεπτό του πρώτου γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα.

Σε όλους τους αγώνες, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

 

Τελευταία Νέα