Δύο μεγάλα ντέρμπυ σε Αγγλία και Ισπανία την Κυριακή

Gazzetta team
Δύο μεγάλα ντέρμπυ σε Αγγλία και Ισπανία την Κυριακή

bet365

Πλήθος ειδικών και συνδυαστικών στοιχημάτων από το Πάμε Στοίχημα.

Tα βλέμματα όλων των φίλων της «στρογγυλής θεάς» είναι στραμμένα σε Αγγλία και Ισπανία. Στην πρώτη αγωνιστική της Premier League ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπυ Άρσεναλ- Μάντσεστερ Σίτυ, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός του Super Cup Ισπανίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης.

Πρεμιέρα στην Premiere League με το ντέρμπυ Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτυ

Το 27ο πρωτάθλημα της Premier League ξεκινάει την Παρασκευή, 10 Αυγούστου και υπόσχεται μεγάλες ανατροπές και δυνατές μονομαχίες μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος στις 12 Μαΐου και την ανάδειξη του μεγάλου πρωταθλητή. Για μία ακόμα χρονιά η Μάντσεστερ Σίτυ εμφανίζεται ως ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά από μια εκπληκτική περυσινή σεζόν. Η αγωνιστική επιβάρυνση της ομάδας του Γκουαρδιόλα λόγω Champions League, η σημαντική ενίσχυση της Λίβερπουλ και η πάντα ανταγωνιστική Τσέλσι του Σάρι ,όμως, υπόσχονται ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Την Κυριακή, 12 Αυγούστου, στις 18:00, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί στο Λονδίνο την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτυ στον πρώτο της αγώνα για το αγγλικό πρωτάθλημα μετά από 27 χρόνια, χωρίς τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τρία συνδυαστικά στοιχήματα για το μεγάλο ντέρμπυ:

  • Ο Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η Άρσεναλ να κερδίσει με 2-1 και Οver 4.5 κόρνερ για την Άρσεναλ στον αγώνα
  • Ο Αγκουέρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η Μαν.Σίτυ να κερδίσει 1-3 και Οver 5.5 κόρνερ για την Μαν.Σίτυ στον αγώνα
  • Η Άρσεναλ να σκοραρει στο πρώτο ημίχρονο, η Μαν.Σίτυ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και Οver 10.5 κόρνερ στον αγώνα

Επανάληψη του περυσινού τελικού κυπέλλου στο Super Cup Ισπανίας

Μετά τον περυσινό τελικό Κυπέλλου, όπου η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 5-0 τη Σεβίλλη, και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, οι δύο ομάδες συναντώνται πάλι στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Αυγούστου, στις 23:00 στο «Stade Ibn Batouta», στην πόλη Ταγγέρη, στο Μαρόκο. Θα καταφέρει η Σεβίλλη να προβάλει μεγαλύτερη αντίσταση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη;

Για τον τελικό του Super Cup Ισπανίας το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Μέσι να σκοράρει πρώτος, η Μπαρτσελόνα να σκοράρει 3+ γκολ στον αγώνα και Οver 5.5 κόρνερ για την Μπαρτσελόνα στον αγώνα
  • Ο Μπέν Γιεντέρ να σκοράρει πρώτος, η Σεβίλλη να σκοράρει 2+ γκολ στον αγώνα, Οver 3.5 κόρνερ για τη Σεβίλλη στον αγώνα
  • Κι οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, Οver 10.5 κόρνερ στον αγώνα και 5+ γκολ στον αγώνα

Για όλα τα παιχνίδια, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διαφορά νίκης, το λεπτό του πρώτου γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλέον και τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για αγώνες που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.

 

Τελευταία Νέα