Ποιοι είδαν χωρίς αγωνία τα πέναλτι στον προημιτελικό Ρωσίας-Κροατίας;

Gazzetta team
Ποιοι είδαν χωρίς αγωνία τα πέναλτι στον προημιτελικό Ρωσίας-Κροατίας;

bet365

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κέρδισαν το στοίχημα με την πρόκριση της Κροατίας και πήραν πίσω τα χρήματά τους με τον αποκλεισμό της Ρωσίας.

Μεγάλες συγκινήσεις χάρισε ο τέταρτος προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ρωσίας-Κροατίας, που κρίθηκε στα πέναλτι. Η Ρωσία άνοιξε το σκορ στο 31΄με τον Τσερίσεφ και η Κροατία ισοφάρισε στο 39΄με τον Κράμαριτς. Το 1-1 έμεινε έως το τέλος και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Η Κροατία έδειχνε ότι θα έπαιρνε την πρόκριση, όταν προηγήθηκε στο 100’ με τον Βίντα. Όμως, η Ρωσία «απάντησε» στο 115’ με τον Φερνάντες και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Πιο εύστοχη ήταν η Κροατία. Κέρδισε με 4-3 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση. Οι Κροάτες πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση, ενώ οι Ρώσοι απογοητευμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφτασαν τόσο κοντά στα ημιτελικά και αποκλείστηκαν.

Τέταρτη «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι από το Πάμε Στοίχημα

Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν οι δύο ομάδες εκτελούσαν τα πέναλτι.

Οι μόνοι που δεν ανησυχούσαν ήταν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Όσοι είχαν ποντάρει στην πρόκριση της Κροατίας κέρδισαν το στοίχημα. Όσοι είχαν επιλέξει την πρόκριση της Ρωσίας, χάρη στην «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Ήταν η τέταρτη φορά που το Πάμε Στοίχημα έδωσε πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που είδαν τις ομάδες τους να χάνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Είχαν προηγηθεί, στη φάση των «16», οι αποκλεισμοί στα πέναλτι, της Ισπανίας από τη Ρωσία, της Δανίας από την Κροατία και της Κολομβίας από την Αγγλία.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Τρίτη (21:00), στην Αγία Πετρούπολη, θα αναμετρηθούν η Γαλλία με το Βέλγιο και την Τετάρτη (21:00), στη Μόσχα, η Κροατία με την Αγγλία. Όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα προκριθεί, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Κέρδισαν με το συνδυαστικό στοίχημα στον αγώνα Ρωσίας-Κροατίας

Στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στη Ρωσία και την Κροατία, κέρδισαν και οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που πόνταραν στο συνδυαστικό στοίχημα, με την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα και τα Over 7,5 κόρνερ του αγώνα και τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων στο 2ο ημίχρονο.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί «έληξαν» νωρίς, για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στις νίκες της Γαλλίας, του Βελγίου και της Αγγλίας. Γνώριζαν ότι, χάρη στο «2-0 και Έληξε», που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, είχαν κερδίσει το στοίχημα, μόλις οι ομάδες τους προηγήθηκαν με 2-0.

Η Γαλλία πέτυχε το δεύτερο γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο 61’ και κέρδισε με 2-0. Το Βέλγιο προηγήθηκε με 2-0 της Βραζιλίας στο 31’ και επικράτησε με 2-1. Η Αγγλία σκόραρε για δεύτερη φορά κατά της Σουηδίας στο 58’ και κέρδισε με 2-0.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει το «2-0 και Έληξε» και στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα