Διεθνείς Ατρόμητου στον ΟΠΑΠ: «Θα μπούμε στους ομίλους του Europa League»

Gazzetta team
Διεθνείς Ατρόμητου στον ΟΠΑΠ: «Θα μπούμε στους ομίλους του Europa League»

bet365

Δείτε τι δηλώνουν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαϊας και Δημήτρης Γιαννούλης, για τον Ουάρντα, τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ατρόμητος, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Super League και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέσσερις παίκτες του κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα και πιστεύουν ότι θα επιτευχθεί και ο νέος στόχος, η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

Οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Δημήτρης Χατζηισαϊας Σπύρος Ρισβάνης και Δημήτρης Γιαννούλης μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για την προσπάθεια του Ατρόμητου να διακριθεί στην Ευρώπη, την κλήση τους στην Εθνική Ομάδα και το όνειρο της συμμετοχής τους σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στα τελικά της Ρωσίας θα αγωνιστεί, με την Αίγυπτο, ένας συμπαίκτης τους, ο Αμρ Ουάρντα. Οι τέσσερις διεθνείς του Ατρόμητου, στις δηλώσεις τους στον ΟΠΑΠ, εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο Ουάρντα θα διακριθεί στην τελική φάση και προβλέπουν ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα