Νάπολι-Λάτσιο στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Νάπολι-Λάτσιο στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Έξτρα ειδικά στοιχήματα για τον ιταλικό αγώνα και το ντέρμπι της Premier League Τότεναμ-Άρσεναλ.

Στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται ο αγώνας του ιταλικού πρωταθλήματος Νάπολι-Λάτσιο, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το παιχνίδι Νάπολι-Λάτσιο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 21:45. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικό στοίχημα, το οποίο δίνει απόδοση 5,50, με γκολ και από τις δύο ομάδες, over 2,5 γκολ, over 3,5 κίτρινες κάρτες και over 11,5 κόρνερ.

Επιπλέον επιλογές προσφέρονται και για το ντέρμπι της Premier League, Τότεναμ-Άρσεναλ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 14:30. Τα ειδικά στοιχήματα, για το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό, δίνουν αποδόσεις από 15,00 έως 75,00. Το ειδικό στοίχημα, με σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος τον Χάρι Κέιν, over 1,5 κίτρινες της Άρσεναλ, over 5,5 κόρνερ της Τότεναμ και το πρώτο γκολ του αγώνα στο διάστημα 1’-20’, δίνει απόδοση 6,50.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν πολλές ακόμη επιλογές, για να ποντάρουν, πριν από την έναρξη και τη διάρκεια των αγώνων, Τότεναμ-Άρσεναλ και Νάπολι-Λάτσιο.

Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

 

Τελευταία Νέα