Ίντερ-Ρόμα με έξτρα ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Ίντερ-Ρόμα με έξτρα ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Το ιταλικό ντέρμπι, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα, ξεχωρίζει στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση και εντός έδρας έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Η Ρόμα είναι πέμπτη στη βαθμολογία και εκτός έδρας μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, η Ίντερ κέρδισε εκτός έδρας με 3-1. Η Ρόμα επικράτησε, με 2-1 και 3-1, στις δύο αναμετρήσεις τους, την περίοδο 2016-2017.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει, για το ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα, έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό και τον συνδυασμό κίτρινων καρτών, γκολ, κόρνερ και οφσάιντ των δύο ομάδων.

Το ειδικό στοίχημα για την Ίντερ, με over 1,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 5,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ, δίνει απόδοση 5,00 και για την Ρόμα, με over 1,5 κίτρινες κάρτες, over 0,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 0,5 οφσάιντ, πληρώνει 4,00. Το ειδικό στοίχημα πρώτου ημιχρόνου, με σκοράρισμα, over 1,5 κίτρινες κάρτες και over 4,5 κόρνερ και για τις δύο ομάδες, δίνει απόδοση 8,50.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν σε πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, στο ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, τα μονά-ζυγά γκολ του αγώνα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τα goal-no goal του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα