Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από τον ΟΠΑΠ για την τελευταία αγωνιστική του 2017

Gazzetta team
Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από τον ΟΠΑΠ για την τελευταία αγωνιστική του 2017

bet365

Ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την Premier League και τη Serie A

Η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς στην Premier League και τη Serie A περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές επιλογές με ειδικά στοιχήματα.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, διεξάγονται οι δύο τελευταίοι αγώνες του 2017 στην Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ. Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, γίνονται άλλα επτά ματς της 21ης αγωνιστικής.

Η 19η αγωνιστική της Serie A ξεκινάει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, με τον αγώνα Κροτόνε-Νάπολι και ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, με τα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια, ανάμεσά τους και το ντέρμπι Ίντερ-Λάτσιο.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει, για όλα τα ματς της Premier League και της Serie A, πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα goal-no goal του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Τελευταία Νέα