Στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

bet365

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβει την παράσταση και περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, για το clasico, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόρος με 42 βαθμούς και παραμένει αήττητη, με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω της κι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις τους στην εφετινή περίοδο, για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, ανέδειξαν νικήτρια τη Ρεάλ, με 2-0 και 3-1.

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, για το Ματς του Κουπονιού, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Τελευταία Νέα