Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Επιπλέον κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας και της Ισπανίας, του Λιγκ Καπ Αγγλίας και των Κυπέλλων Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας ξεχωρίζουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από σήμερα έως την Πέμπτη.

Ο ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να αυξήσουν τα κέρδη τους με τρία Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το σημερινό Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Σάλκε και της Νάπολι. Η τριάδα δίνει απόδοση 1,99 και με το Super Παρολί η απόδοσή της ανεβαίνει στο 2,25.

Δύο ακόμη Super Παρολί προσφέρονται για τους αυριανούς αγώνες. Το πρώτο, έχει τις νίκες της Ρόμα, της Τσέλσι και της Μπάγερν και ανεβάζει την απόδοση από το 2,45 στο 2,75. Το δεύτερο, περιλαμβάνει τις νίκες της Μονακό, της Λυών και της Παρί Σεν Ζερμέν και πληρώνει 2,85 ενώ η απόδοση της τριάδας είναι 2,54.

Ειδικά στοιχήματα για τη διπλή αγωνιστική της Euroleague από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Euroleague διεξάγονται δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Στην 13η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:15), στο ΟΑΚΑ, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ολυμπιακός αύριο (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στην 14η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου (20:00), στο Βελιγράδι, τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (19:30), στην Κωνσταντινούπολη, την Αναντολού Εφές.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην 13η και την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

 

Τελευταία Νέα