Ο αγώνας Έβερτον-Σουόνσι στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Gazzetta team
Ο αγώνας Έβερτον-Σουόνσι στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το παιχνίδι της Premier League, Έβερτον-Σουόνσι περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του.

Ο αγώνας της Έβερτον με τη Σουόνσι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 22:00. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Έβερτον. Εντός έδρας δεν έχει σημειώσει ισοπαλία. Σε 8 αγώνες μετράει 5 νίκες και 3 ήττες. Η Σουόνσι δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στην περσινή περίοδο, έληξε ισόπαλη με 1-1 η αναμέτρησή τους στο Goodison Park, ενώ η Σουόνσι κέρδισε εντός έδρας με 1-0.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για το Ματς του Κουπονιού, Έβερτον-Σουόνσι.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Τελευταία Νέα