«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Gazzetta team
«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365

Παίρνεις τα λεφτά σου πίσω από τον ΟΠΑΠ, αν ποντάρεις στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ» και ο αγώνας λήξει 0-0.

Πέφτει η αυλαία στους ομίλους του Champions League και η έκτη αγωνιστική περιλαμβάνει πολλά σπουδαία παιχνίδια. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», σε όλους τους αγώνες του Champions League, δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0.

Στην πέμπτη αγωνιστική, έληξε ισόπαλος με 0-0 ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ επέστρεψε τα στοιχήματα σε όσους είχαν ποντάρει στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ».

Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν πολλούς λόγους για να ποντάρουν στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις στα σημεία του, αφού το παιχνίδι Ολυμπιακός-Γιουβέντους περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Προσφέρονται και έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το τι θα συμβεί πρώτο (κίτρινη κάρτα, κόκκινη κάρτα, γκολ, αλλαγή ή τίποτα από τα παραπάνω) στον Τζούρτζεβιτς και τον Ντιμπάλα, το ακριβές σκορ του αγώνα μαζί με τον παίκτη που θα σκοράρει και τον συνδυασμό κίτρινων καρτών, γκολ, κόρνερ και οφσάιντ των δύο ομάδων. Το ειδικό στοίχημα για τον Ολυμπιακό, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 0,5 γκολ, over 3,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ δίνει απόδοση 6,00 και για την Γιουβέντους, με over 1,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 5,5 κόρνερ και over 2,5 οφσάιντ πληρώνει 5,00.

Τρία Super Παρολί από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για επιπλέον κέρδη

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τρία Super Παρολί, δύο για το Champions League και ένα για το Europa League.

Το σημερινό Super Παρολί του Champions League περιλαμβάνει τις νίκες της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι και της Μπάγερν Μονάχου και ανεβάζει την απόδοση από το 5,53 στο 6,25. Το αυριανό, έχει τις νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Νάπολι και της Λίβερπουλ με απόδοση 2,10 (από 1,86).

Την Πέμπτη, το Super Παρολί του Europa League, περιλαμβάνει τις νίκες της Μίλαν, της Άρσεναλ και της Λάτσιο με απόδοση 6,00 (από 5,33).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα