Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών, διεξάγονται στη Euroleague. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Στην έβδομη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:15), στο ΟΑΚΑ, την Κίμκι και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (19:45), στην Κωνσταντινούπολη, τη Φενερμπαχτσέ.

Στην όγδοη αγωνιστική, εκτός έδρας παίζει ο Παναθηναϊκός, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου (19:30), στην Κωνσταντινούπολη, με την Αναντολού Εφές. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην έβδομη και την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα