Ντόρτμουντ-Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Gazzetta team
Ντόρτμουντ-Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τα ντέρμπι της Bundesliga, Ντόρτμουντ-Μπάγερν και της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ περιλαμβάνονται στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Για τα δύο αυτά παιχνίδια ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Το ντέρμπι κορυφής της Bundesliga, Ντόρτμουντ-Μπάγερν θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 19:30. Μόνη της στην κορυφή έμεινε η Μπάγερν, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λειψίας. Εκμεταλλεύτηκε την ήττα με 4-2 της Ντόρτμουντ στο Αννόβερο και πήρε διαφορά 3 βαθμών. Με νίκη η Ντόρτμουντ θα την πιάσει στην πρώτη θέση. Τη νίκη θέλει και η Μπάγερν για να ξεφύγει στη βαθμολογία. Ισόπαλη με 2-2 έληξε η πρώτη εφετινή αναμέτρησή τους, για το Super Cup. Η Μπάγερν πήρε το τρόπαιο, αφού επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι.

Την Κυριακή, στις 16:15, θα διεξαχθεί το ντέρμπι, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ. Πρωτοπόρος και αήττητη είναι στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, με 9 νίκες και μία ισοπαλία. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κατά της Γουέστ Μπρομ. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με 9 βαθμούς λιγότερους και στο τελευταίο ματς κέρδισε με 2-1 τη Σουόνσι.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Ντόρτμουντ-Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Τελευταία Νέα