Ο Μάκης Δημάκης ήρθε να... ταράξει την Αθήνα! (pics+vid)

Ο Μάκης Δημάκης ήρθε να... ταράξει την Αθήνα! (pics+vid)

Κατέβηκε απ' τη Θεσσαλονίκη για να κάνει χαμό. Ο Μάκης Δημάκης ήρθε να ταράξει τη νυχτερινή Αθήνα και το gazzetta.gr το... ξημέρωσε στην πρεμιέρα του, στον «Βοτανικό».

Ο Μάκης Δημάκης ήρθε να... ταράξει την Αθήνα! (pics+vid)

Ήταν σαν να επρόκειτο για το ... event της βραδιάς.

Παρασκευή, 30/9 ο «Βοτανικός» άνοιγε τις πύλες του στην έναρξη κάτι... ιδιαίτερου, κάτι διαφορετικού που έφτασε στις αθηναϊκές πίστες.

Ο Μάκης Δημάκης χαρακτηρίζεται... φαινόμενο. Και το απέδειξε από την πρώτη του εμφάνιση στο απαιτητικό κοινό των... ξενύχτηδων!

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα και... μας βρήκε το ξημέρωμα!

Γύρω στη 01:00 είχαμε καθίσει στο τραπέζι απορώντας που θα χωρέσει ο κόσμος που... ήδη είχε γεμίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του μαγαζιού.

Ταλαντούχοι νεαροί τραγουδιστές ήταν εκείνοι που άνοιξαν το πρόγραμμα, για ν' ακολουθήσει η Πωλίνα Χριστοδούλου, που εντυπωσίασε με τη δυναμική της παρουσία στην πίστα, αλλά και με την ερμηνεία των κομματιών που έχει κυκλοφορήσει, όπως τo «Τώρα τι ζητάς», το «Συγγνώμη» και το «Για πες μου...». 

Και κάπου στις 02:00, με τους υπάλληλους (των οποίων η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική και πρέπει να τονίζονται αυτά) στο μαγαζί να έχουν μοιράσει στα τραπέζια και αυτά τα... τύπου κεριά που όμως θυμίζουν βεγγαλικά, το μαγαζί φωτίστηκε και ο χαμός δεν άργησε! Ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε τους... αμανέδες απ' τα «αποδυτήρια» και εμφανίστηκε με το πασίγνωστο πλέον «Κανείς δεν είναι κανενός».

Ε, αυτό ήταν... Από το δεύτερο, κιόλας, τραγούδι, παρότρυνε τον κόσμο ν' ανέβει στην πίστα και αυτή πλημμύρισε!

Λίγο η τρέλα του, λίγο η επίδραση που είχε στον κόσμο, λίγο το κλαρίνο που δεν σταματούσε, λίγο το «Όταν το ανοίξεις», το «Μάδαγες τις μαργαρίτες» (σ.σ. δεν είναι δικό του, αλλά το σκίζει, πως να το κάνουμε;), λίγο το «Εγώ δεν μπορώ», το «Τάμα» και άλλα πολλά, ε, δεν κατάλαβε κανείς πότε πήγε περασμένες 05:00...

Αναμφίβολα, είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε συνηθίσει η νυχτερινή Αθήνα. Είναι... πάρτι στον «Βοτανικό». Και ο άτιμος ο Δημάκης σε κάνει να νιώθεις άσχημα όταν κάθεσαι στο τραπέζι και βλέπεις όλο τον υπόλοιπο κόσμο πάνω σε αυτά! 

Ξεκάθαρα, ήρθε να τραντάξει την πρωτεύουσα!  

Info: Βοτανικός - Ιερά Οδός 72, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3473835

Best of internet