Κιβωτός του Κόσμου, ένα κορυφαίο brand με ιερό σκοπό!

Κιβωτός του Κόσμου, ένα κορυφαίο brand με ιερό σκοπό!

Κιβωτός του Κόσμου, ένα κορυφαίο brand με ιερό σκοπό!

Με βασικό γνώμονα την βοήθεια προς το παιδί, αλλά και γενικότερα τις αδύναμες κοινωνικές τάξεις η «Κιβωτός του Κόσμου» συνεχίζει την ιερή πορεία της, την στιγμή που αναδεικνύεται ως ένα από τα πρώτα brandname στην Ελλάδα! 

Mέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε η «Κιβωτός του Κόσμου» (www.kivotostoukosmou.org) ανακοινώνει πως αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» του κόσμου ευχαριστεί όλους όσοι, όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγοί της προσπάθειας και καλεί να συνεχίστει η ενίσχυση του ιερού σκοπού καλώντας από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο 19888 (χρέωση 2,46 €/κλήση)

ή στέλνοντας μήνυμα στο 19888 (2,46€/sms) ή καλώντας στο 901 11 170 170 (3,67€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).

Για να μάθετε κινήσεις και δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/kivotostoukosmougr/

Η σχετική συγχαρητήρια επιστολή για την διάκριση αναφέρει:

«Πάτερ Αντώνιο

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αιδεσιμότατε Πάτερ Αντώνιε,

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005. Φέτος, για πρώτη φορά αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην ψηφοφορία, κρίνοντας ότι το έργο τους είναι υψηλού επιπέδου, άξιο ειδικής μνείας και τιμά τη χώρα μας. Η επιλογή του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» ως μία από τις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που σας βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc.

Από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, αναδείχθηκαν φέτος 273 Εταιρικές Επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα που αναγνωρίζονται ως Corporate Superbrands Greece 2016, μεταξύ των οποίων είστε κι εσείς. Ο οργανισμός σας επελέγη ως Superbrand στην κατηγορία «Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί» ανάμεσα σε 68 Οργανισμούς!

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν τα ακόλουθα:

 Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης

 Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια

 Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:

- Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)

- Κοινωνία (Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)

- Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Η ανάδειξη του οργανισμού σας ως Κορυφαία Επωνυμία για το 2016 δεν ενέχει, φυσικά, καμία οικονομική υποχρέωση εκ μέρους σας ενώ σας παρέχει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε για δύο χρόνια –με όποιον τρόπο και όπου η επιθυμείτε- την ειδική σφραγίδα των «Κορυφαίων Επωνυμιών στην Ελλάδα 2016», τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως. Η χρήση της σφραγίδας μπορεί να γίνεται μετά την Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2017.

Σας συγχαίρουμε και πάλι για τη διάκριση του Οργανισμού σας ως μία από τις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016»!

 

Best of internet